i Servicii foto video profesionale | Servicii c

  0726 125 044                vavaproduction@yahoo.comCE VA OFERIM

CALITATE SI SIGURANTA

Datorita viziunii artistice si a indemanarii tehnice, va asiguram ca veti primi un produs final de cea mai buna calitate. De asemenea, siguranta materialelor voastre este garantata de noi, prin stocarea lor in baza noastra de date, timp de un an.

SEDINTA FOTO INAINTE SAU DUPA EVENIMENT

Va oferim ocazia de a face cunostinta cu experienta de a fi model. Veti experimenta modul de lucru al fotografului, ne vom cunoaste mai bine si astfel cream o legatura care ne va asigura in ziua evenimentului, rezultate exceptionale.

EXPERIENTA DE PESTE 10 ANI

Participand la foarte multe evenimente de familie, am experimentat, am invatat si evoluat totodata. Ne mandrim cu o capacitate mare de adaptare in situatii neprevazute, iar experienta ne-a invatat sa fim spontani, increzatori, veseli si rabdatori.

FARA COSTURI ASCUNSE

Suntem transparenti in fata voastra, astfel incat sa oferim incredere inca de la prima intalnire. De aceea, toate serviciile si posibilele cheltuieli sunt discutate in prealabil, inaintea semnarii contractului.

SERVICII PERSONALIZATE

Pornind de la nevoile voastre, am gandit diferit structura serviciilor. Va punem la dispozitie un pachet de baza, la care puteti adauga optional, mai multe servicii. Astfel, va oferim posibilitatea de a va personaliza evenimentul, pentru ca amintirile voastre sa fie unice.CONSILIERE

In ziua de azi, industria nuntilor si a botezurilor pune accentul mai mult pe obiectul ei economic si te indeparteaza de scopul real. Datorita experientei noastre va putem indruma si sfatui in ceea ce priveste desfasurarea evenimentului.

DESCHIDERE SI FLEXIBILITATE

Suntem deschisi provocarilor si sugestiilor si ne vom asigura ca fotografiile si filmul evenimentului realizate de noi, sa fie peste asteptarile voastre. Va suntem alaturi si ne dorim sa aveti parte de amintiri care sa va reprezinte in totalitate.

ECHIPA ENTUZIASTA SI PROFESIONISTA

Emotiile si entuziasmul nostru s-au transformat in pasiune si de aceea, traim intens toate momentele alaturi de voi, avand atitudinea corespunzatoare. Tinuta de ocazie nu ne lipseste niciodata, iar toate acestea ne motiveaza sa ne mobilizam in cel mod profesionist.

SERIOZITATE, INCREDERE SI GARANTIE

Va garantam respectarea contractului stabilit in prealabil iar colaborarea se va face in baza unui contract de prestari servicii, cu factura si bon fiscal. Totodata, garantam prezenta la eveniment a echipei promise la intalnire.

APARATURA PROFESIONALA

Utilizam aparatura profesionala adaptata nevoilor si situatiilor in care lucram, atat in crearea artistica a imaginii la eveniment, dar si in prelucrarea materialului. De asemenea, si aparatura de backup respecta standardele mentionate mai sus.